Εκδηλώσεις

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στον χώρο μας κατά ημερολογιακή σειρά:

 
 • Εργαστήριο σε εξέλιξη:
  Έχει συσταθεί μια ομάδα για την ανάπτυξη μεθοδολογίας για την καταγραφή των εργαλείων που κατασκευάζουμε. Αν είσαι σχεδιαστής/στρια, αρχιτέκτονας, μηχανολόγος ή όποια/ος άλλος και θέλεις να βοηθήσεις με τις γνώσεις και εμπειρίες σου σε αυτό το εργαστήριο, επικοινώνησε μαζί μας (tzoumakers@protonmail.com) για να συμπεριληφθείς στην ομάδα εργασίας! (Μπορείς να βοηθήσεις και απομακρυσμένα!). Η σωστή καταγραφή και τεκμηρίωση των εργαλείων είναι εξαιρετικά σημαντική για να διατηρήσουμε την ανοιχτότητά τους.

 

 • Μαγνητοσκοπημένη διαδικτυακή εκδήλωση
   
  Το Phygital, το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα που βοήθησε στο ξεκίνημα του εργαστηρίου και της κοινότητας των Τζουμέικερς φτάνει στο τέλος του (οι Τζουμέικερς φυσικά συνεχίζουν!..).
  Έτσι οργανώθηκε μια 3ήμερη ψηφιακή εκδήλωση (14-16 Δεκέμβρη 2020) στην οποία παρουσιάστηκαν τα βασικά αποτελέσματα του έργου καθώς επίσης συμμετείχαν κοντινές ομάδες σε μια συζήτηση σχετικά με το θέμα μιας νέας οικονομίας κοινωνικών αναγκών.
  Εδώ μπορείτε να δείτε ένα 10λεπτο βίντεο που ετοιμάστηκε σχετικά με την κοινότητα των Τζουμέικερς και εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη η δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης όπου συζητάμε για τους Τζουμέικερς.

Αν θες να οργανώσεις μια εκδήλωση ή αν θες να γραφτείς στην mailing λίστα όπου ανακοινώνουμε προσεχή εργαστήρια, δες εδώ.

Μπορείς να βρεις υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις εδώ.